Business Standard si Money Express prezinta BrandRate - Piata produselor alimentare

Cotidianul de afaceri Business Standard si revista saptamanala Money Express publica marti, 16 decembrie, in exclusivitate, rezultatele studiului BrandRate pentru piata produselor alimentare, studiu realizat de compania de cercetare Reveal Marketing Research.

Analiza BrandRate a fost realizata 1.000 de respondenti si urmareste sa masoare perceptia consumatorilor romani asupra marcilor de produse alimentare - mezeluri, lactate, uleiuri- preferate. Chestionarele la care au raspuns cei intervievati au vizat informatii precum vizibilitatea si comunicarea marcii, rata de satisfactie (calitatea perceputa in urma consumului) si posibilitatea recomandarii unei anumite marci (arata viitorul marcii). Totodata, a fost evaluat si gradul de acceptabilitate al pretului raportat la produs si la potentialul de cumparare al populatiei. S-au luat in considearre indici precum sexul respondentilor, varsta, regiunea de rezidenta si veniturile populatiei. Raspunsurile au fost spontane, adica intervievatii au fost lasati sa numeasca singuri o anumita marca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related