Ogilvy&Mather si Milka indeplinesc dorintele de Craciun

Ogilvy&Mather semneaza cea mai recenta campanie de comunicare pentru Milka, unul dintre cele mai importante branduri de ciocolata din portofoliul Kraft Foods Romania, campanie destinata comunicarii portofoliului de produse dedicate perioadei de Craciun.

Pentru ca valorile brandului se regasesc perfect in spiritul sarbatorilor de iarna, Ogilvy& Mather a dezvoltat campania in jurul asocierii dintre Milka si traditia Craciunului, cautand sa ilustreze rolul marcii in aceasta ecuatie - anume acela de "furnizor" pentru sacul plin de surprize al Mosului.

Urmand strategia brandului - ce isi propune nu doar sa surprinda in fiecare an cu noi specialitati de sarbatori ci sa sa apropie de consumator prin crearea unor experiente autentice pentru acesta - Ogilvy a creat Festivalul Dorintelor de Craciun, o caravana-eveniment care circula anual in orasele din tara si in cadrul careia dorintele de Craciun ale intregii familii se indeplinesc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related