Carioca are cele mai multe aparitii in 200 Best AD Photographers Worldwide din Europa de Est

10 dintre lucrarile studioului Carioca au fost selectate si au aparut in Editia Speciala de Fotografie editata de Lurzers Archive alaturi de lucrari semnate de fotografi celebri ca Nadav Kander, Garrigosa, Mark Laita. Lurzers Archive editeaza aceasta publicatie odata la 2 ani, publicatie care cuprinde numele celor mai buni 200 fotografi de advertising din lume. Aceasta selectie certifica si onoreaza ranking-ul Carioca pe ultimi 3 ani la sectiunea fotografi din editia on-line al Lurzers Archive, pozitia 20 Worldwide.

2 lucrari ("Pelican & Stag") apartin campaniei WWF, realizata de agentia OGILVY Bucharest. 4 lucrari apartin seriei "Black Story", care a fost publicata in Omagiu, revista de arta contemporana. Tot in revista Omagiu au fost publicate si celelalte 4 lucrari castigatoare, care apartin seriei "Golden Pig and Bitches". O lucrare din aceasta serie a fost contractata pentru realizarea label-ului unei colectii speciale de vinuri (client Murfatlar, agentiile CAP si NEXT).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

DictionarRelated