Castigatorii din Romania la AdPrint 2011: Mercury360, Ogilvy&Mather Bucharest, Propaganda si Saatchi&Saatchi

Castigatorii din Romania la AdPrint 2011: Mercury360, Ogilvy&Mather Bucharest, Propaganda si Saatchi&Saatchi

Aseara, in club La Muse, au fost premiate cele 4 agentii castigatoare la AdPrint 2011, in cadrul „AdPrint Romanian Winners Party”, primul eveniment din seria URSUS Inspiration Nights.

Agentiile romanesti au castigat la aceasta editie 5 trofee: 
- Mercury360 a primit Best Use of Illustration si Silver Angel pentru lucrarile Nescafe din campania “Longer Day” - "Street" si "Office":

- Ogilvy&Mather Bucharest a primit Gold Angel pentru outdoor-ul Tarom - “Destinations”:

- Propaganda - Gold Angel pentru lucrarile outdoor HBO - “In deriva” ("Nora", "Dr. Poenaru", "Diana", "Nora2"), plasate neconventional pe cladiri, dar si in Dambovita:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Georgeic Joina
acum 13 ani
go Propaganda, loved In Deriva :)
Alexandra Enachescu
acum 13 ani
multumesc :)


Branded


Related