WeLoveDigital.forum 2017

Start: 2017-04-04
End: 2017-04-05
Organizator: Profit.ro

Unde: World trade Center Bucuresti, sala New York

În 4-5 aprilie va avea loc, sub umbrela profit.ro o noua ediție WeLoveDigital.forum un eveniment în care companii inovatoare în  tehnologie, antreprenori, profesioniști în  online, advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a explora tendințele care vor guverna industria digitală în următorii ani.    

De la Digital Transformation și Sharing economy la programe Smart-City, de la eCommerce si Online Banking  la Conținut și Comunicare cu digital natives sau de la Securitatea business-urilor online și UX  la SEO si Attribution Modelling, WeLoveDigital.forum va asigura accesul la cele mai noi tendințe și inovații în domeniul digital acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să ajungă la clienții săi mai repede și mai targetat.

WeLoveDigital.forum vine cu un concept complex, cele două zile de eveniment îmbinând  paneluri, sesiuni de dezbateri cu workshop-uri și o expoziție destinată celor interesați să își promoveze business-ul și să atragă noi parteneri de afaceri.

Și nu în ultimul rând, participanții nu își vor irosi timpul inutil. Participantii vor aea posibilitatea  sa participle fie la CONFERINTA (4 aprilie) sau WORKSHOP-URILE de  a doua zi (Attribution Modelling, Instagram.Telling your story in a visual way; Mobile Usability. Improve your mobile user experience using real-world evidence; Engaging with digital Natives. From Content to Digital Communication; SEO) în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție și de subiectele care ii interesează cel mai mult.

În plus, cei care se înscriu la eveniment până pe 10 martie beneficiază de 25% discount.


Branded


Related