Farmec - Gerovital Unirea la feminin (Ana Barbu)

Echipele participante

Echipa Farmec implicata in aceasta campanie este formata din Ioana Borza (Marketing Director), Claudia Palacian (Product Manager), Ruxandra Macovei (Marketing Specialist), Razvan Alistar (PR Manager), Simina Berindean (International Marketing Specialist).

Din echipa MullenLowe fac parte Simina Zidaru (Senior Copywriter), Alina Nechita (Senior Art Director), Ilinca Nanoveanu (AV Manager), Andra Panaitescu (Account Director), Cristina David (Senior Account Executive), Gabriela Alexandrescu (Head of Client Service), Damian Nunez (Chief Creative Officer).

Din partea Golin s-au implicat: Simona Oprea (Senior Manager), Maria Duca (Junior Media Associate).



Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Agentie

An

2018

Tara


Branduri



Branded


Related ads