Noile oportunități de business în Blockchain și transformarea digitală se dezbat în 6 și 7 aprilie, la Virtualized

Noile oportunități de business în Blockchain și transformarea digitală se dezbat în 6 și 7 aprilie, la Virtualized

Săptămâna aceasta se desfășoară ediția de primăvară Virtualized, unul dintre cele mai importante evenimente online B2B din România, ce dezbate în timp real provocările digitalizării mediului de afaceri. 

Primele expo- conferințe din acest an, Blockchaining the world – Tackling Crypto, NFTs and new business opportunities și Digital Transformation ‘22- Learning to lead change sunt dedicate profesioniștilor din domeniile IT, financiar & banking, telecomunicații, FMCG, auto, healthcare & pharma, administrații publice, cât și pasionaților de NFT și investiții în criptomonede.  

Partenerul principal Virtualized este certSIGN, lider național în furnizarea de produse și servicii concepute pentru a asigura securitatea și protecția datelor.

Agenda Virtualized de primăvară:

6 Aprilie 2022 - Blockchaining the world – Tackling Crypto, NFT and new business opportunities, conferință prezentată de Dfinity.

Agenda evenimentului cuprinde opt sesiuni susținute de specialiști internaționali și locali în domeniile Blockchain, NFT și Crypto și un panel interactiv, unde se vor dezbate oportunitățile de business create de tehnologia Blockchain.

Speakerii internaționali prezenți la eveniment sunt experți recunoscuți la nivel mondial în aceste domeniii.

  • Frederik Gregaard, CEO, Cardano Foundation

Cardano este una dintre cele mai cunoscute platforme de Blockchain din lume, înființată în 2015 de către co-fondatorul Ethereum, Charles Hoskinson. Proiectul este supravegheat de către Fundația Cardano, cu sediul în Zug, Elveția. 

Frederik Gregaad este CEO-ul Fundației Cardano, fiind responsabil de implementarea strategiei fundației, precum și de stabilirea unor relații și parteneriate la nivel international, bazate pe încredere.

Despre încrederea în sistemul Blockchain, care este din punctul său de vedere cheia succesului, va vorbi Frederik în cadrul Virtualized din 6 aprilie.

  • Miko Matsumura, General Partner, Gumi Cryptos Capital

Miko este General Partner la Gumi Cryptos Capital, un fond de investiții din Silicon Valley cu active de peste 500 de milioane de dolari, inclusiv investiții în unicorni gigant precum OpenSea, Yield Guild Games, Celsius Network, VEGA Protocol, Qredo, Agoric, Astar și 1Inch Network. 

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul open source, Miko va vorbi la Virtualized despre investițiile în Crypto și NFT, prezentând studii de caz din portofoliul propriu. Totodată, el va prezenta care sunt cele mai importante avantaje ale utilizării tehnologiei Blockchain pentru dezvoltarea afacerilor.   

  • Erin Magennis, NFT & Web 3 Consultant, Valiir Technologies

Erin, unul dintre cei mai urmăriți lideri sub 25 de ani din domeniul tehnologiei ce a dezvoltat printre altele, o platformă NFT ce ultilizează realitatea augmentată. 

La Virtualized, Erin va susține o sesiune despre modul în care corporațiile folosesc în prezent NFT-urile și despre felul în care acestea pot stimula inovația prin digitalizarea întreprinderilor.

7 aprilie 2022 – Digital Transformation ‘22- Learning to lead change, conferință prezentată de Orange Business Services. 

Agenda evenimentului cuprinde șapte sesiuni susținute de experți internaționali și locali în domeniile IT, digital marketing și cybersecurity și un panel unde se va dezbate subiectul transformării digitale în afaceri, în cei doi ani de pandemie. 

Printre aceștia se numără: 

  • Asma Shabab, Snr. Manager, Innovation Strategy, Accenture

Cu un CV impresionant, Asma Shabab este un profesionist desăvârșit ce se încadrează la intersecția dintre tehnologie, cultură organizațională și ecosisteme ajutând companiile să integreze inovația ca element esential al transformării digitale in business-ului lor.

În cadrul Virtualized, Asma va susține o sesiune despre modul în care pot organizațiile să construiască culturi inovative pentru a susține obiectivele de transformare digitală.

  • Loren Jan Wilson, Head of Data Agility, AI, Ericsson

Ghidat de ideea că organizațiile ating maximul de performanță numai atunci când își construiesc o cultură organizațională puternică și se concentrează pe resursele lor umane, Loren va susține în cadrul Virtualized o sesiune despre modul în care o companie poate crea valoare folosind „agilitatea datelor” și inteligența artificială.

  • Praveen Kesani, Head of Transformation and Digitization, Commercial Banking, AI, Wells Fargo

Cu peste 20 de ani de experiență în managementul tehnologiei în diverse industrii, Praveen Kesani gestionează portofoliul de transformare digitală la Wells Fargo Bank, parte a grupului de tehnologie de investiții bancare comerciale și corporate.

La Virtualized, Praveen va susține o sesiune despre integrarea clienților comerciali folosind automatizarea inteligentă.

Pe lângă sesiunile speakerilor internaționali, la Virtualized, participanții vor putea descoperi cele mai noi și mai interesante soluții IT locale, prezentate atât în cadrul zonei expoziționale cât și în cadrul sesiunilor și a panelurilor susținute de specialiștii români. 

Partenerul principal al evenimentului, certSIGN, va prezenta în premieră soluția certME - soluție 100% românească, prin intermediul căreia furnizorii de servicii își pot pune în comun procesele de identificare a clienților. Este prima soluție din România care permite gestionarea, verificarea și garantarea identității digitale de încredere. Astfel utilizatorii nu mai pierd timp cu deplasările la sediul furnizorului. Toate beneficiile vor fi prezentate în cadrul sesiunii “Self-sovereign electronic identification, the only way to interact with digital society” din data de 6 aprilie 2002, în cadrul evenimentului Blockchaining the world – Tackling Crypto, NFT and new business opportunities.

Și, pentru că soluțiile certSIGN contribuie la transformarea digitală de succes, la baza căreia se află documentele electronice cu valoare legală care acum pot fi semnate, mai simplu și mai rapid ca niciodată, folosind semnătura electronică calificată. Identitatea utilizatorilor poate fi verificată aproape instantaneu, fie folosind serviciul certME, fie prin verificarea video a identității. În sesiunea “5 minutes journey to 100% digital transformation”, din data de 7 aprilie 2022, în cadrul evenimentului Digital Transformation ‘22- Learning to lead change, participanți vor afla cum pot obține, exclusiv online, certificate digitale calificate și vor descoperi totodată use case-uri practice prin care o companie poate să ducă procesele digitale la următorul nivel.

Tot în cadrul Digital Transformation ‘22- Learning to lead change, Tiberius Popa, ICT & Key Accounts Director, Orange Business Services va vorbi despre principalele tendințe de transformare digitală, cu accent pe importanța securității cibernetice și cloud, cea mai dinamică zonă OBS, cu o creștere de 25% în 2021. El va prezenta totodată serviciile OBS, ce ajuta companiile să își transforme industriile, să reimagineze serviciile, să creeze un impact pozitiv și să descopere puterea datelor ca o resursă uimitoare și de încredere. În 2022, Orange Business Services a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de tehnologie pentru sectoarele public și privat din România, prin alăturarea ecosistemului de parteneriate și de soluții Orange Romania Communications. 

Un proiect pe cât de nou, pe atât de interesant, The Internet Computer, creat anul trecut printr-un efort multinațional de cercetare și dezvoltare de către Fundația Dfinity, va fi prezentat în cadrul Blockchaining the world – Tackling Crypto, NFT and new business opportunities de către Lomesh Dutta, Vicepreședintele fundației. Platforma susține o comunitate în continuă creștere de câteva mii de dezvoltatori, ce construiesc servicii IT pentru mass market ce rulează în exclusivitate din blockchain, fără a fi nevoie de cloud.

Participarea la ambele conferințe este GRATUITĂ și se face după validarea înregistrării de către organizator.
Este obligatoriu ca participanții să se înscrie cu informațiile de business (e-mail de companie/ telefon/ job title).
Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții.

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu. 

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide. 

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații. 

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking. 

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din Bucuresti si imprejurimi.

MyConnector este o platformă fexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related