[UPDATE] Agentiile din Romania nominalizate la Golden Drum 2011: iLeo, Leo Burnett, McCann, Next, Ogilvy, Propaganda, Publicis, Saatchi&Saatchi, Senior Interactive

[UPDATE] Agentiile din Romania nominalizate la Golden Drum 2011: iLeo, Leo Burnett, McCann, Next, Ogilvy, Propaganda, Publicis, Saatchi&Saatchi, Senior Interactive

[UPDATE] Nominalizatii in sectiunea Multi-Channel sunt: iLeo cu "Redescopera Romania" (categoria Campanii digitale), McCann cu Vodafone – "Nunta" si Vodafone – "Cerebel" (ambele in Campanii digitale), "American ROM" (categoriile Campanii directe si Relatii publice) si Vodafone - "Chivu" (Relatii publice).

Lista agentiilor din Romania nominalizate la Golden Drum 2011 contine deocamdata 8 nume, pana joi, 6 octombrie, cand se vor anunta finalistii la ultimele 5 categorii (R.Direct campaigns, S.Digital campaigns, T.Events, U.Public relations, V.Innovative campaigns), acestea fiind cuprinse in sectiunea Multi-channel.

Pentru moment, din sectiunea Multi-channel s-au anuntat nominalizatii din categoria “Integrated communication campaigns”, unde McCann Erickson are doua lucrari nominalizate: American Rom si Vodafone - Nunta.

In sectiunea Single-Channel, Romania are nominalizari in categoriile: film (Leo Burnett, Next, Saatchi&Saatchi, Ogilvy), press (Publicis), outdoor (McCann, Ogilvy, Propaganda), radio (Ogilvy) si digital (Senior Interactive si Propaganda), dupa cum urmeaza:

Categoria Film:

1. Bergenbier Nefiltrata – Fata, semnat Leo Burnett

2. QFort – Dragoste cu repetitie, semnat Next Advertising

3. Lexus – Ben, semnat Saatchi&Saatchi Romania

4. Anim’Est – Trenul, semnat Ogilvy Romania

5. IQads – Gelozie, semnat Next Advertising

6. Societatea de Scleroza Multipla din Romania (SSMR) – Cutremurul, semnat Saatchi&Saatchi Romania

Categoria Press:

1. Renault – Star Wars, semnat Publicis

Categoria Outdoor:

1. ROM – American ROM, semnat McCann Erickson

2. SEAT – Riding the walls, semnat Ogilvy Romania

3. TAROM – Destinations (You are here), semnat Ogilvy Romania

4. HBO – In Deriva (Diana), semnat Propaganda

Categoria Radio

1. SEAT – GPS, semnat Ogilvy

Categoria Digital

1. Orange – Scrie pe cer, semnat Senior Interactive

2. Undercloud – Prima piesa de teatru jucata pe Facebook, semnat Propaganda

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Catalin Cumpanasu
acum 12 ani
Voi va dati seama ca oamenii nu pot citi articolele din cauza bannerelor care nu se opresc nici dupa ce dai click pe 'inchide'? Va garantez ca nu va face bine imaginii!


Branded


Related