Bergenbier a fost vedeta Effie 2006

Bergenbier: record la numarul de campanii premiate in cadrul unui festival Effie: Marele Premiu Effie, 2 Gold Effie alaturi de Leo Burnett si un Silver Effie cu McCann Erickson

Anul acesta Bergenbier a demonstrat ca o echipa puternica, pasionata si o buna strategie de marca sunt factori de succes in obtinerea eficientei. Facand echipa cu Leo Burnett, Bergenbier a castigat Marele Premiu Effie pentru campania "Prietenii stiu de ce", aur in categoria Bauturi Alcoolice pentru aceeasi campanie si aur pentru campania "Gratarele" in categoria "promotii FMCG". Alaturi de McCann, Bergenbier si-a adjudecat si Argintul in categoria "Bauturi Alcoolice", cu campania "Acum ori niciodata".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related