Brands&Bears duce RAMA la Paris, Roma si Atena !

Odata cu venirea primaverii, RAMA si-a dorit o campanie proaspata, care sa se diferentieze de tot ce se facuse pana atunci. O astfel de provocare poate « scoate » din hibernare orice urs, asa ca reactia creativilor de la Brands&Bears a venit imediat!

Au fost doua puncte de pornire: pe de o parte brief-ul clientului, care ne-a permis sa visam iar pe de alta parte promotia anterioara « O calatorie muzicalã in jurul lumii ». « Trebuia sa-l facem pe consumator sa simta impulsul de cumparare, sa-i starnim curiozitatea si de asemenea, sa-i oferim satisfactia ca a cumparat ce i s-a promis (o margarina de calitate, un gust bun si o experienta emotionala absolut senzationala). In consecinta, l-am invitat pe consumator intr-o lume plinã de bucurii si de relaxare, o lume a experientelor extraordinare, o lume in care sã pãtrundã alãturi de cei dragi lor. In plus, am dorit sa il tentam cu un premiu … instant, o noutate fata de anul trecut. »

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related