Saatchi & Saatchi semneaza campania "Visa intoarce impozitele"

Saatchi & Saatchi a realizat campania "Visa intoarce impozitele", informeaza un comunicat emis de Cetrade Saatchi & Saatchi. Campania, care cuprinde executii OOH, radio si online, are drept scop incurajarea platilor de taxe si impozite prin intermediul cardului Visa.

Campania comunica promotia in cadrul careia consumatorii, care platesc impozitele si taxele locale cu cardul Visa, de debit sau credit, la primarie sau online, intra automat intr-o tragere la sorti care poate aduce inapoi contravaloarea a 1.500 de taxe si impozite.

"Conceptul creativ al campaniei dramatizeaza beneficiul oferit de promotie respectiv 'intoarcerea' taxelor si impozitelor ca premiu al promotiei. Cu o executie creativa simpla si directa  - IMPOZIT este acum TIZOPMI - campania este sustinuta in OOH, radio, online si de diverse materiale promotionale in primarii sau in sediile bancilor partenere. Sustinem eforturile VISA de a asigura consumatorilor romani moduri mai eficiente si profitabile de plata si multumim clientului pentru un proces de dezvoltare a campaniei extrem de structurat si lin", a declarat Carmen Barda (Group Account Director, Saatchi & Saatchi).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related