PR&Ad Fair #4 – start in cariera de comunicare

PRIME Romania organizeaza pe 10 si 11 mai, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, cea de-a patra editie a PR&Ad Fair, targ de joburi si internshipuri in domeniul relatiilor publice si al publicitatii.

PR&Ad Fair isi propune sa faciliteze interactiunea dintre studentii si absolventii facultatilor de Comunicare si profesionistii din domeniu. Evenimentul este structurat sub forma unui targ in cadrul caruia agentiile de PR si de Advertising, ONG-urile si departamentele de Comunicare din diferite asociatii ofera posibilitati de colaborare pentru tinerii aflati la inceput de drum in cariera.

In acest an, la eveniment vor fi prezenti 2activePR, 4 ACE, BORTUN●OLTEANU, Media Consulta International, Mobile PR Agency, Creative Ideas PR, If Magic PR, Chelgate, pastel, Rogalski Grigoriu Public Relations, Springer&Jacoby, G2 Romania, Dolphin PR, Strategad, PRAIS Corporate Communications, Saatchi&Saatchi PR, The Institute, Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Curtea Veche Publishing, Viitor Plus, The Public Advisors, Ambition, IQads, ARAMT si Biroul de Comunicare si Relatii Publice-Facultatea de Litere.

In afara de targul propriu-zis, PR&Ad Fair organizeaza, pe parcursul celor doua zile, conferinte si workshopuri cu subiecte relevate pentru tinerii interesati de domeniu. Prima zi a evenimentului este dedicata PR-ului si va debuta prin conferinta "First steps in communication". Aceasta va fi urmata de cea denumita "Planning efficient PR campaigns" si de workshopul "Your first PR campaign".

A doua zi se axeaza pe domeniul Advertising-ului si va cuprinde conferinta "Planning and strategy in Advertising" si workshopul "Plan your strategy".

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related