Watch next: Your Dream Job with PR&Ad Fair

Watch next: Your Dream Job with PR&Ad Fair

PR&Ad Fair este singurul târg de joburi și internshipuri din domeniul Comunicării, al Relațiilor Publice și al Publicității, organizat anual de PRIME România. Anul acesta evenimentul se va desfășura online, pe 5 mai.

Ediția cu numărul XIII își propune să aducă în prim plan oferte de job și tips and tricks pentru studenții și absolvenții pasionați de PR, Advertising, HR și Marketing.

Conceptul de anul acesta este Serial. So, dacă ești student și îți cauți un job, hai cu noi la PR&Ad Fair să vezi ce este acum în trendingul pieței!

Conceptul de anul acesta, Watch next: Your dream job, își propune să prezinte expozanții ca episoade ale unui serial al carierelor în Comunicare, din care și participanții evenimentului pot face parte.

Agențiile sunt ready for this job season!

Printre agențiile prezente la eveniment se numără: Mavericks, Canopy, Rogalski Damaschin, Pastel, Graffiti PR, British American Tobacco, Golin, GroupM, Publicis Groupe Romania.

Fiecare expozant își va prezenta ofertele de job de tip entry-level în domeniul Comunicării. Participanții vor fi repartizați în grupe și vor avea câte 25 de minute la dispoziție cu fiecare expozant.

Fiecare expozant își va prezenta ofertele de job de tip entry-level în domeniul Comunicării. Participanții vor fi repartizați în grupe și vor avea câte 25 de minute la dispoziție cu fiecare expozant.

Did someone say 2 Wonder Women in the same season?! Yeah!

În cadrul evenimentului PR&Ad Fair vor avea loc și două conferințe, între orele 16:00-18:00. But who are the speakers this year? 

Laura Ionescu (Luluts) este speaker TedX și a scris, printre altele, în „Decât o Revistă” și „Revista de Povestiri”, a publicat în antologia de texte „Ea. Perspective feministe asupra societății românești”, apărută în 2018 la Editura Curtea Veche. Anul trecut a debutat cu volumul de nonficțiune „Nu te găsesc pe nicăieri”. În prezent este Copywriter freelancer, trainer în Comunicare pentru ONG-uri.

Veronica Trandafir este co-host al matinalului Virgin Radio Breakfast. A creionat și implementat campanii de PR pentru artiști din industria muzicală, dar și campanii pentru branduri din mai multe domenii. Alături de soțul ei, Ionuț Trandafir, a.k.a Trandafilm, a fondat „Art and Roses”, prin care transformă nunțile oamenilor în adevărată artă, framing emotions, filmându-le și editându-le într-un stil aparte.

Laura și Veronica sunt gata să împărtășească tips and tricks despre domeniul Comunicării și să răspundă la întrebările participanților despre carierele lor.

Cum dai play now?

Pentru a participa la evenimentul PR&Ad Fair nu se percepe nicio taxă, singurele condiții sunt completarea formularului de înscriere de pe site-ul PR&Ad Fair, vibe cool, multă curiozitate și doi saci de popcorn.

See you there!

PRIME este prima asociație dedicată studenților pasionați de scris, rețele sociale, arte vizuale și organizare de evenimente, unde fac primii pași către o carieră domeniul Comunicării.

Sponsorii acestui eveniment sunt: Cartobello, Cineplexx, Cufărul Carinei, Caricatura-ta, Wolfprint.ro, GRAMMA Wines.
Partenerii media: Agerpres, IQads, 360advertising, PRwave.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related