Hiking among jobs with PR&Ad Fair

Hiking among jobs with PR&Ad Fair

PRIME România organizează anual singurul târg de joburi și internshipuri din domeniul Comunicării, Relațiilor Publice și Publicității, PR&Ad Fair. Ediția cu numărul XII îi va purta pe tinerii studenți într-o drumeție inedită printre joburi și internshipuri, unde vor învăța cum să depășească obstacolele din drumul lor. Conceptul Hiking among jobs își propune să transforme lungul și obositorul drum către jobul perfect, într-o călătorie în care dorința de învățare și CV-ul sunt singurul ,,bagaj” de care studenții au nevoie.

 

Agențiile sunt pregătite să vadă care sunt cei mai curajoși iubitori de drumeții.

Printre agențiile prezente la eveniment se numără: Dolphin, Mavericks, DDB, Canopy, D-Communications, Rogalski Damaschin, Pastel, Graffiti PR, Godmother.

Fiecare agenție își va prezenta ofertele de job de tip entry-level în domeniul Comunicării. Studenții vor avea la dispoziție un formular de înscriere unde vor putea alege agențiile cu care vor să pornească în aventura găsirii unui job.

 

Ghizi în călătoria spre cel mai tare job.

Silviu Faiăr, Content Digital Creator și Lorena Buhnici, Content Digital Creator și Founder Cavaleria, sunt cei doi speakeri care vor fi prezenți la eveniment, pregătiți să-i ajute pe studenți cu cele mai tari sfaturi despre cariera lor și să le răspundă tuturor întrebărilor.

 

Cum te înscrii?

Pentru a participa la evenimentul marca PR&Ad Fair nu se percepe nicio taxă, singura condiție este completarea formularului de înscriere de pe site-ul PR&Ad Fair și echiparea cu energie și curiozitate.

Sponsorii acestui eveniment sunt: Museum of Senses, Caricatura Ta, Cadouri Personalizate și Absolut Services.
Parteneri media: Agerpres, IQads, PR Wave, Știri ONG și Advertising4U.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 14 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related