PRIME Romania organizeaza "PR & Ad Fair" - editia a treia

Asociatia Studenteasca PRIME Romania organizeaza cea de-a treia editie a targului de job-uri si internship-uri – "PR&Ad Fair” in perioada 12-13 mai, la Muzeul National de Istorie a Romaniei, informeaza un comunicat PRIME Romania.

"PR&Ad Fair" este un eveniment in cadrul caruia agentii importante de PR si Advertising au ocazia sa interactioneze cu studenti pasionati care isi doresc un job sau un stagiu de practica in domeniu. Evenimentul se va desfasura sun forma unui targ structurat pe conferinte si workshopuri tematice. Standurile agentiilor vor fi deschise vizitelor intre 10:00 - 16:00 (12 mai) si intre 10:00 -20:00 (13 mai).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related