Doua premii Gold pentru AMPRO Design in cadrul competitiei Branding 6

Doua premii Gold pentru AMPRO Design in cadrul competitiei Branding 6

AMPRO Design a fost premiata cu GOLD pentru proiectele X Snacks si Our Business Is your Business in cadrul competitiei Branding 6, organizata de revista Graphis la New York, informeaza un comunicat emis de agentie. Proiectul X Snacks a fost premiat la categoria Food & Beverage, in timp ce Our Business Is your Business a castigat la sectiunea Promotion.

Din 1952, in fiecare an Graphis realizeaza un catalog cu cele mai bune proiecte ce vizeaza artele vizuale, semnate de artisti, ilustratori si designeri din intreaga lume.

"Urmarim de multa vreme cu fascinatie si interes lucrarile publicate de Graphis si suntem foarte mandri ca acum ne numaram si noi printre castigatorii Graphis, alaturi de agentii de branding consacrate, precum Landor sau Pentagram", a declarat Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related