AMPRO Design a castigat un Gold la A' Design Award 2013

In cadrul A' Design Award and Competition 2013 agentia AMPRO Design a fost recompensata cu Gold la categoria Packaging Design pentru lucrarea Undercover Pinot Noir Unique Gift, informeaza un comunicat de presa emis de Media PR. Aceasta este cea de-a treia medalie internationala primita de agentie in ultimul an pentru lucrarea "Undercover Pinot Noir Unique Gift", dupa Gold Pentaward si locul intai la categoria Self Promotion Design, American Design Awards

"Mi-a venit aceasta idee, acum doi ani, cand am fost in Shanghai, la un concurs similar. Prezentatorul tocmai oferea un premiu la categoria Self Promotion si spunea  'Bronzul revine lui X, pentru o sticla de vin si argintul revine lui Y pentru o sticla de vin'. Atunci m-am intrebat de ce nimeni nu ofera cadou o sticla de lapte unui client. De ce nu?", explica Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related