Grupul Leo Burnett Romania lanseaza agentia shopper-centric Arc, afiliata la Arc Worldwide

Grupul Leo Burnett Romania lanseaza agentia shopper-centric Arc, afiliata la Arc Worldwide

Grupul Leo Burnett Romania anunta lansarea oficiala a Arc, agentie specializata in shopper marketing & brand activation. Arc va oferi clientilor sai solutii complete de brand activation, de la strategie, creatie, dezvoltare si implementare pentru campanii de shopper, pana la media & digital shopper experience. Noua agentie este afiliata international la Arc Worldwide si va fi condusa de Liviu Toader in calitate de Managing Director, secondat de Codrina Ciubotaru in calitate de Client Service Director, informeaza un comunicat emis de Leo Burnett.

Arc Worldwide, divizia speciala de intelligent brand activation a Leo Burnett Worldwide, numara in prezent 32 de birouri la nivel international.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related