Preview la o calatorie de afaceri, intr-o activare neconventionala coordonata de GolinHarris

Preview la o calatorie de afaceri, intr-o activare neconventionala coordonata de GolinHarris
Catalin Malureanu (Chief Concierge, InterContinental Bucuresti)

GolinHarris a coordonat o activare neconventionala pentru jurnalisti si bloggeri, ca parte a strategiei de comunicare a modelului Mercedes-Benz Viano, anunta un comunicat din partea agentiei. Aceasta a presupus un tur al Bucurestiului, urmat de o noapte petrecuta la Hotel InterContinental, oferite acestora in urma unui parteneriat intre Mercedes-Benz Romania si InterContinental Bucuresti.

Mai multi jurnalisti  si bloggeri de auto, business si lifestyle au participat la un tur al Bucurestiului intr-un autoturism Mercedes-Benz Viano, pe parcursul caruia au beneficiat de serviciile concierge ale InterContinental, fiind insotiti de Catalin Malureanu (Chief Concierge). Participantii au fost apoi cazati pentru o noapte la Hotelul InterContinental, avand acces la toate facilitatile premium. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related