Uimitoarele aventuri ale lui Petridean pe taramurile ilustratiei

Uimitoarele aventuri ale lui Petridean pe taramurile ilustratiei

In articolul de mai jos as fi indesat intreg site-ul petridean.com daca as fi putut, dar mi-era frica sa nu-i umbresc gandurile scrise. Vali Petridean ne spune mai jos cum mergea sa-si ia bloc de desen si creioane colorate la set mic sau cum desena chiar si-n agentie doar cu creionul pe hartie, ca sa nu strice calculatorul din dotare. Dar tot gandurile lui sunt si in imagini, nu? Ma rog, evident ca n-am reusit sa-i pun toate lucrarile, desi toate ar merita. L-am intrebat si n-are proiecte preferate, deci inseamna ca stie  si el.

Totusi, daca ii explorezi site-ul, descoperi ca la un moment dat spune: "The best drawers are comic book illustrators. So I keep on trying". Si acum ca vad cum stapaneste si stilul asta, chiar ca ma astept sa apara un comic book desenat de el. Dupa ce ma intreb insistent de ce n-o fi aparut deja:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related