Preferatele Anei-Maria Caizerliu? Briefurile care o ajuta sa reinvete desenul

Preferatele Anei-Maria Caizerliu? Briefurile care o ajuta sa reinvete desenul

"De la Constanta, la Bucuresti pentru un job de graphic designer". Asa suna acest inceput de cariera, cu prilejul unui "rar moment de pragmatism". Pragmatismul si artistii, baba si kalashul, right? Wrong; se mai intampla. Iar Ana-Maria Caizerliu e dovada noastra de astazi. 

Ana-Maria a absolvit Facultatiea de Arta de la malul marii, insa a inceput sa se ia in serios ca artist mult mai devreme: avea vreo 4 ani. Nici atunci si nici acum nu considera ca o reprezinta vreun stil anume. Ba mai mult: asa ceva, spune ea, probabil ar incorseta-o. A lucrat in mai multe agentii ca art director, dar desenul o tragea intotdeauna de maneca si-i spunea ca trebuie sa faca ilustratie. Asa ca asta face acum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related