In mainile lui Andrei Ignia tevile si robinetele se transforma-n lampi

In mainile lui Andrei Ignia tevile si robinetele se transforma-n lampi

Pe meleaguri mioritice, cu iz de American Pickers, Andrei Ignia isi tot face drum pe la licitatii, in cautare de obiecte steam punk. De ce? Pentru ca lampile Bulb27 nu-s genul de obiecte de decor pe care sa le poti pune pe o noptiera finuta, somon, de exemplu. Tevi, robineti si replici dupa primele becuri Edison cu filament, colectiile lui Andrei au fost si vor fi mereu in zona industriala, dupa cum spune.

Cu licenta in Comunicare si Relatii Publice, cu cate o dizertatie in foto-video la Arte si una la Relatii Publice si Publicitate, Andrei s-a apucat initial de fotografie comerciala si productie video. Designul, insa, a fost "un experiment devenit pasiune": statea cu chirie si cele mai potrivite obiecte de decor pareau a fi cele usor de transportat. Asa ca s-a pus pe treaba, rezultand prima colectie. Prin 2011 se califica in top 50 artisti la The Art of Can - Romania by RedBull. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related