Steve Harding (Global CEO, Geometry): Industria noastra abia incepe sa realizeze ca ecommerce-ul este un spatiu cu potential creativ

Steve Harding (Global CEO, Geometry): Industria noastra abia incepe sa realizeze ca ecommerce-ul este un spatiu cu potential creativ

Intr-o vizita de lucru in Romania, Steve Harding (Global Chief Executive Officer, Geometry) s-a intalnit si cu cateva intrebari despre ce am putea numi subiectele "momentului" (poate nu inca peste tot la noi, dar prevalente pe alte meleaguri): incotro duce revolutia digitala, care este potentialul AI-ului in comunicare, cum evolueaza modelele de business ale agentiilor, si bineinteles, cum traieste Geometry mutatia inevitabila catre "mai mult tech" in comunicare de la infiintarea sa, in 2013. 

Steve nu crede ca tehnologia ar fi buna sau rea; pur si simplu, este. Si, din intamplare, aduce multe oportunitati de rezolvare a unor probleme. Asa ca cine ar fi mai adecvat sa-si asume drumul catre rezolvari decat industriile creative? 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related