Nu putea sa-i dea un pahar cu Prigat?

Tocmai cand toata lumea uitase adevarul suprem despre creaturile care ne inveselesc vietile si clipurile publicitare, "Copiii spun lucruri trasnite", am primit la redactie o scrisorica ratacita in drum spre Laponia.

Draga Mos Craciun,

Desi stiu ca tu lucrezi la alta companie, te rog sa faci o exceptie anul acesta si sa-mi aduci un camion de Prigat. Imi trebuie neaparat.
Credeam ca tata are o amanta. Cand ajungea seara acasa, era epuizat. "Iar l-a muncit aia", imi spuneam in fiecare seara. El e middle age asa, a inceput sa cheleasca, dar e inca in putere. Nu pricepeam de ce e atat de obosit. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Maria Negruta
acum 17 ani
Dintre toate celelalte spoturi (in care vedeam fortza sau rezistentza fizica), acesta este primul care-mi spune energie... Sunt de parere ca privirea diabolica a fetitzei spune totul si smulge un zambet oricui.
Carmen Carmen
acum 17 ani
e stupida si fara noima...am intrebat multa lume si parerea e unica...o tampenie de reclama!mai bine isi imaginau niste suricate care alergau disperate dupa PRIGAT?!!
Lorin Ailoaei
acum 17 ani
DE ACORD CA IDEEA NU STA IN PICIOARE.FETITA E DIN ADAM'S...DA IN FINE..,NU STIU DACA ASA ARATA UN COPIL DUPA CE BEA PRIGAT ...ASA CA A SE CONSUMA NUMAI CU ACORDUL PARINTILOR :)
Alina Iordache
acum 17 ani
Fetita e super faina si privirea de dracusor o face si mai nice, iar tipa "Rocky" este supusa atator probe tocmai pentru a fi mai puternica decat copila care a baut Prigat. In cazul in care si ea bea Prigat ar cam fi fost egalitate, ca sa nu spun in defavoare, deoarece un copil are din start mai multa energie decta un adult.
Sinziana B
acum 17 ani
raport de forte:

- bona antrenataar face fata dpv fizic oricariu kinder terorist.

- copchilul e terorist din start.

Ne situam la oares'ce egalitate. fata bea Prigat-> Bye, Zbye, Nanny!

Voila!

Imi pare ca fetita se pregatea de meci. Amuzant!

alina aduducai
acum 17 ani
Mda trebuie sa recunosc ca e funny, iar leo kiar convinge mass marketul ca vor capata muuulta energie daca vor consuma mirifica bautura. Spotul e ok, vinde, imaginea si regia e ok, insa nu asta ma framanta pe mine. Singurul motiv pt care am scris aici e ca TOATA LUMEA ZICE SA SEMAN CU FETITZA AIA DIABOLICA...!!! Why me people?


Branded


Related