Povestea berii de la 1718 retraita in zece orase din Romania

Pe parcursul acestei veri, "Orasul Berii Timisoreana" a strabatut Romania in lung si in lat. Saptamanal, Caravana a facut cate un popas in unul dintre cele zece orase marcate pe harta "Serbarilor Timisoreana": Targoviste, Craiova, Timisoara, Alba Iulia, Oradea, Satu Mare, Suceava, Bacau, Buzau si Ploiesti.

Cifre
In cadrul celei de a douasprezecea editii a Serbarilor Timisoreana peste 600 de mii de oaspeti ai Orasului Berii au consumat bere Timisoreana si peste 700 de mii de mici, zeci de tone de frigarui, fripturi si alte preparate la gratar.
Editia din 2007 a fost cea mai lunga din istoria acestui eveniment. Intre 22 iunie si 2 septembrie (2 luni si jumatate) caravana a trecut prin 10 orase consecutiv.
In total, 14 tiruri (cu cate 5 tone echipament fiecare) au parcurs dintr-un oras in altul 75.000 de kilometri si au stationat cate o saptamana in fiecare locatie. In acest proiect au fost implicate peste 700 de persoane (artisti, promoteri, colaboratori locali, organizatori). In cele trei zile de eveniment, cel putin doua au fost completate de concerte live. Pentru claritatea si calitatea sunetului organizatorii au folosit o scena mobila, unica in Romania si 100 de kw de sunet si lumini. In fiecare oras, evenimentul s-a incheiat cu focuri de artificii, pentru acestea au fost folosite in total 5.000 repere pirotehnice.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related