Rogalski Grigoriu gestioneaza contul de PR pentru Sony Ericsson Romania

Incepand cu luna mai 2008, agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu gestioneaza contul de PR pentru Sony Ericsson Romania.

Sony Ericsson, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de telefoane mobile, accesorii si solutii pentru calculatoare, a ales agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu pentru gestionarea comunicarii sale de PR.

Rogalski Grigoriu PR va furniza relatii de consultanta strategica si de implementare atat a campaniilor de comunicare pentru noi produse cat si la nivel de corporatie, incepand cu luna mai, 2008.

"Echipa Rogalski Grigoriu a fost extrem de atenta la toate cerintele brief-ului, a demonstrat o experienta bogata in cunoasterea pietei din Romania si a dovedit multa creativitate in abordarea brandului Sony Ericsson. Suntem increzatori in acest nou parteneriat si suntem siguri ca vom realiza multe lucruri frumoase impreuna", a declarat Carmen Capitanescu, Director Marketing Zonal Sony Ericsson.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related