Prima promotie de consultanti Rogalski Grigoriu a absolvit Chartered Institute of Public Relations (CIPR) la Londra

Eliza Rogalski, Simona Dan si Raluca Bob sunt cei trei consultanti ai Rogalski Grigoriu Public Relations absolventi ai Chartered Institute of Public Relations (CIPR) de la Londra, cea mai prestigioasa institutie de pregatire profesionala continua in domeniul PR-ului din Europa. Dupa un an si jumatate de studii si trei examene sustinute dupa standardele Harvard Business School, cei trei consultanti sunt certificati international pentru a practica orice specialitate de PR conform cu cerintele etice si profesionale ale aceastei institutii.

"Pare usor ciudat ca ne-am dus la scoala cand practica a demonstrat ca ne cunoastem bine meseria. Insa am dorit sa ne consolidam baza profesionala cu notiuni si studii de caz la care nu am fi avut acces altfel. Am cautat cea mai buna scoala de PR din Europa si renumele CIPR s-a confirmat. Am fost niste studenti putin obisnuiti, cu simt critic si spirit de discernamant ascutit, insa scoala ne-a rezervat satisfactii enorme in privinta calitatii informatiei cu care am venit in contact si pe care am adus-o acasa, in aceasta echipa," a declarat Eliza Rogalski, managing partner Rogalski Grigoriu Public Relations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related