Internetics a premiat cele mai eficiente proiecte online

Juriul Internetics 2008 a acordat 22 de premii in cele 30 de sectiuni de concurs ale celei de-a opta editii a festivalului. Cele mai eficiente proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul Galei care a avut loc joi, 30 octombrie, in Club Bamboo, cu sprijinul Hostway.

In plus fata de premiile pe sectiuni, juriul Internetics 2008 a acordat si un premiu special in cadrul categoriei "Servicii" si alte 5 premii speciale in cadrul categoriei "Publicitate si comunicare".

Lucrarea "FunGift.ro", inscrisa in concurs la sectiunea "E-commerce cadouri si flori", a primit distinctia "Best of Show" in cadrul categoriei "Servicii", in timp ce lucrarea "EuroArena", inscrisa in categoria "Advergames", a primit distinctia "Best of Show" in cadrul categoriei "Publicitate si comunicare". Tot in cadrul categoriei "Publicitate si comunicare", primul loc in clasamentul Agentiilor inscrise in competitie a revenit echipei de la Webstyler.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related