Tereza Valcan este Managing Director CIVITAS Global Ketchum

Dupa ce a coordonat Departamentul de Corporate Affairs al Cosmote Romania timp de aproape 3 ani, Tereza Valcan a parasit industria telecom, devenind managerul unei recent infiintate companii de consultanta. Tereza Valcan va ocupa de acum incolo functia de Managing Director al biroului din Bucuresti al agentiei CIVITAS Global Ketchum, dupa cum se arata intr-un comunicat CIVITAS Global Ketchum Romania.

Experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii precum si expertiza in plan local o recomanda pentru coordonarea activitatilor biroului din Romania al agentiei CIVITAS Global Ketchum. In plus, Tereza Valcan are si expertiza internationala, fiind absolventa a Universitatii din Maryland (SUA), specializarea Jurnalism si Relatii Publice si lucrand o perioada in domeniul relatiilor publice in cadrul mai multor companii din domeniul privat din SUA.

Intrebata cum vede aceasta noua provocare profesionala, Tereza Valcan a declarat pentru IQads ca: "intr-un astfel de climat economic, companiile au nevoie de sprijinul unor parteneri bine pregatiti, care pot oferi consultanta strategica cu impact real asupra business-ului si rezultate concrete. Echipa CIVITAS Global Ketchum va fi acest partener pentru toti clientii sai, iar in ceea ce ma priveste aceasta noua pozitie reprezinta un pas important in dezvoltarea carierei mele pentru ca eu cred foarte mult in misiunea companiei si simt ca inca este loc pe piata pentru ca serviciile de comunicare sa se dezvolte."

Agentia CIVITAS Global Ketchum a luat nastere acum cateva luni in urma unui parteneriat strategic intre CIVITAS Ketchum si Global Tanitim, agentii de relatii publice din Grecia, respectiv Turcia. Membru al Omnicom Group, Ketchum vine cu know-how-ul specific unei retele internationale de elita, aflata in top 5 in lume. Are peste 1300 de angajati si 50 de birouri in intreaga lume.

CIVITAS Global Ketchum isi propune sa ofere consultanta pe probleme ce tin de comunicarea corporatista, managament de criza, comunicare de brand, CSR, comunicarea interna etc. CIVITAS ofera servicii de consultanta unor companii ce activeaza in domeniul industrial, bancar, tehnologic, de telecomunicatii, precum si unor institutii din sectorul public si din zona ONG-urilor. Portofoliul de clienti CIVITAS a numarat de-a lungul timpului branduri ca: Intel, Asus, Epson, Oracle, Siemens, ING, Egnatia Bank, ABN-AMRO Bank, Lukoil, Triumph, Cadbury, Lipton, Nestle, British Council, Comisia Europeana.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related