BTL Manager @ Zaga Brand

Anunt valabil pana la data de 2024-07-21
Companie: Zaga Brand
Specializare: Account, BTL, Marketing, Project Manager
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Salut!

Zaga Brand se pregătește să lanseze o serie de produse remarcabile. Suntem în căutarea unor oameni excepționali care să ne ajute să creștem aceste branduri. Chiar dacă nu îți cauți un job acum, poate cunoști pe cineva care ar fi interesat și ne-ai putea ajuta cu o recomandare – îți vom fi recunoscători!

Acest mesaj nu este pentru tine dacă:
• În acest moment lucrezi într-o companie care este client Zaga Brand sau noi am fost implicați direct în acea afacere.
• Oamenii din jurul tău nu te caracterizează din când în când ca nebun și workaholic.

Ce fel de om căutăm pe scurt:
• BTL Manager (pe proiecte cu potențial de angajare dacă rezultatele sunt bune)

BTL Manager

Este important să ai experiență în crearea de concepte și dezvoltarea ideilor transformate în produse. De asemenea, să ai abilitatea de a gestiona bugete ample și să le poți optimiza.

Uite câteva exemple de proiecte care au plecat de la o idee:
Proiect 1
Proiect 2
Proiect 3

Te rugăm să aplici la acest job cu cele mai bune 3-5 exemple de proiecte realizate de tine sau la care ai lucrat. Dacă sunt în direcția potrivită, îți vom trimite un proiect de test (plătit) pe care să îl livrezi în două zile. Dacă și după test lucrurile merg bine, te vom invita să te alături echipei noastre în agenție :).

Salariu?
Asta va fi ultima noastră problemă. Atât timp cât poți să livrezi la un nivel înalt, sigur găsim o remunerare de care să fii mai mult decât mulțumit.

Cam atât și îți mulțumim anticipat dacă trimiți acest anunț către oameni care consideri că s-ar potrivi, în cazul în care nu ești tu acela.

Rămâi creativ și dedicat!

Aplica la acest job

Branded


Related