RANEvents a castigat contul de PR al Recolamp

RANEvents este agentia de relatii publice aleasa de Recolamp in urma unui pitch organizat pentru 2009. RAN Events va oferi pentru Recolamp servicii de comunicarea corporate - reputation management, media relations, media communication si B2B communication.

Asociatia Recolamp este singura organizatie colectiva non-profit autorizata de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile care are drept unic scop preluarea responsabilitatii tuturor producatorilor romani privind colectarea si eliminarea deseurilor electrice si electronice, reprezentate de sursele de iluminat.

"M-am bucurat sa vad ca in cadrul licitatiei, echipa RANEvents a demonstrat o intelegere foarte corecta a domeniului, prezentand propuneri creative de PR perfect aplicabile nevoilor de comunicare ale organizatiei noastre", a explicat Roxana Sunica, Marketing Manager Recolamp.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related