Editie speciala AdCouture de la AdPrint

Editia AdCouture din aceasta seara va fi dedicata festivalului de publicitate AdPrint. Pentru ca de 20 de editii invitam in studioul The Money Channel pe cei mai influenti oameni din industria de marketing si comunicare, pentru editia aniversara din aceasta seara v-am pregatit un material special, realizat in mijlocul evenimentelor de la AdPrint 2009.

Ii puteti vedea, asadar, pe Mark Hunter (Executive Creative Director, Euro RSCG, London) si Richard Dennison (Creative Director, Abbott Mead Vickers BBDO, London), cei doi presedinti ai juriului AdPrint, care au vorbit imediat dupa terminarea procesului de jurizare despre lucrarile inscrise in festival anul acesta si despre viitorul printului in era digitala.

In partea a doua a emisiunii, Serban Ciusca a stat de vorba imediat dupa Gala de premiere cu 3 dintre cele 5 echipe romanesti premiate anul acesta la AdPrint: Liviu Turcanu si Andrei Nedea (Mercury360), Jorg Riommi si Daniela Nedelschi (Saatchi&Saatchi), Claudiu Dobrita, Alex Strimbeanu si Bob Toma (Grey).

Declaratiile la cald ale creativilor romani le puteti urmari in aceasta seara, de la ora 23.00, la AdCouture.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated