SPM Indoor isi extinde portofoliul de locatii

SPM Indoor Division opereaza in exclusivitate de la inceputul acestui an in Vitantis Bucuresti si noi locatii din tara: Promenada Mall Sibiu, Braila, Bacau, Focsani si Suceava Shopping City.

SPM Indoor Division a obtinut exclusivitate in 6 orase ale tarii pe suporturile: light frames (casete luminoase), people stoppers (totemuri), usi de acces si proiecte speciale ( de tip ceilling hanger) in locatiile: Vitantis Bucuresti, Promenada Mall Sibiu, Braila, Bacau, Focsani si Suceava Shopping City.

SPM Indoor Division isi consolideaza astfel reteaua de locatii si se pozitioneaza intr-un avantaj strategic fata de concurentii din piata de indoor. Extinderea retelei aduce in portofoliul agentiei locatii cu un potential important de retail. "Am ales sa ne extindem portofoliul intr-o serie de locatii ofertante pentru clientii nostri: reteaua de mall-uri Promenada Mall, incluse in European Retail Park, Vitantis Shopping Center, un parc comercial important pentru Bucuresti si Suceava Shopping City - cel mai mare centru comercial din nordul Moldovei" declara Razvan Constantinescu, General Manager SPM Indoor Division.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related