Otter si Sister au strans 159.000 de lei pentru familiile din grija SOS Satele Copiilor, prin campania "Iti oferim sansa sa oferi"

SISTER isi respecta sloganul, "More to Give" si semneaza o campanie pentru OTTER, cu o puternica tenta sociala. Astfel, SISTER imbina componenta de business a agentiei cu misiunea sociala pe care si-a asumat-o inca de la aparitia pe piata.

Brieful clientului a cerut o campanie memorabila, sustenabila, care sa apropie consumatorii de brand in perioada Craciunului, prin implicarea lor intr-o cauza sociala alaturi de OTTER.

Astfel, Sister a venit cu solutia inedita, de a implica consumatorii Otter intr-o cauza sociala prin campania "Iti oferim sansa sa oferi".

"Am lucrat cu mare drag la acest brief. Pentru SISTER a fost o oportunitate de a face mai mult, atat pentru client dar si pentru a aborda o problema sociala grava: saracia care afecteaza mii de familii din Romania. Este o realitate pe care nu putem sa o ignoram, si pe care trebuie sa o indreptam. In fond, rolul nostru, al advertisingului nu este doar de a aduce vanzari clientilor, ci si de a atinge sufletele consumatorilor, de a le oferi mai mult, de a fi alaturi de ei. " spune Alexandra Tinjala din partea SISTER.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related