Digital Marketing Forum si cele mai bune campanii BestAds la AdCouture

Editia din aceasta sapatamana a emisiunii AdCouture o are ca invitata la rubrica "Hot Spot" pe Bogdana Butnar (Managing Director & Head of Strategy la MRM Worldwide Romania). Bogdana va vorbi despre cel mai recent eveniment al industriei de comunicare la care a participat, Digital Marketing Forum, despre necesitatea unui astfel de eveniment in industrie si despre interventia ei in cadrul conferintei.

La "Insider", Serban Ciusca - moderatorul emisiunii, il va avea alaturi pe Robert Tiderle, Creative Director si General Manager al agentiei Papaya, cu care va discuta despre resursele cu care o agentie mica poate face campanii de succes. Punctul central al discutiei va fi campania Cava d'Oro, care, in urma celor 13.300 de voturi de la BestAds (www.bestads.ro) - festivalul online de publicitate organizat de IQads, a fost declarata cea mai buna campanie a anului 2008. Emisiunea AdCouture se va difuza astazi, incepand cu ora 23:00.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related