300 de persoane interesate de ce se intampla pe piata de comunicare in new media in 2009

Cea de-a treia editie a evenimentului Digital Marketing Forum, primul si cel mai important eveniment dedicat comunicarii in new media s-a bucurat de participarea a peste 300 de persoane pe parcursul celor doua zile de desfasurare. Evenimentul a avut loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel in perioada 26 - 27 februarie si a fost organizat de Evensys in parteneriat cu agentiile OgilvyInteractive si MEC Interaction. Sponsorii evenimentului au fost Voxline, Think Digital si Netopia.

In prima zi a evenimentului, peste 15 specialisti locali si trei profesionisti internationali au dezbatut cele mai importante tendinte in comunicarea online si mobile. Julian Smith (Director of Digital Insight &Research, MEC Interaction EMEA, divizie a retelei globale Mediaedge:cia), Alex Karageorgis (Sales Director, Thinkdigital) si Alain Hereaux (President, IAB Europe) au fost cei trei specialisti internationali care au oferit o perspectiva europeana asupra industriei de publicitate online si digitala, accentuand beneficiile pe care acest canal de comunicare le are asupra strategiilor de promovare a companiilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated