Legenda pentru "Atlas de mitocanie urbana"

Interviu cu Dan Amariei (Deputy Creative Director Propaganda)

Nu stiu altii cum sunt, dar noi ne-am amuzat teribil in redactie, cand am ascultat spoturile radio din campania Antimitocanie (1, 2, 3, 4, 5, 6) . De printurile din "Atlasul de mitocanie urbana" nu va mai zic. Asa ca ne-am hotarat sa il luam la intrebari pe Dan Amariei, care s-a ocupat de campania Radio Guerrilla. Campaniile Radio Guerrilla se inscriu de ceva timp pe acest tipar al invocarii spiritului civic, dar merita sa aflam ce aduce nou demersul de acum. Iata de ce, sunt sigura ca veti gasi utile hint-urile din interviu, pentru o mai buna "citire" a "Atalasului de mitcanie urbana".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune


Comentarii

Simina Diaconu
acum 15 ani
Mi se pare ca aceasta campanie vorbeste cu oamenii care nu fac parte din atlas, cu cei care rad de pitipoance si restul. Va asteptati ca speciile din atlas sa se simta facute de ras si de-aia sa se schimbe? Probabil ca nu. Prin urmare campania asta e asa, ca sa radem intre noi.

Ma rog, mie mi se par cam fumate mistourile astea. Dar cata vreme inca antreneaza lumea in discutii si o face sa se simta complice cu radio guerrilla, sunt de folosit si cred ca vor avea succes in ceea ce priveste imaginea radioului, audienta si dn astea. Dar la schimbarea de comportament a celor ridiculizati nu cred ca se asteapta sincer cineva.

Emilia Bradea
acum 15 ani
Prima reactie pe care am avut-o a fost evident: ras in hohote. Dar, incepi sa citesti, sa te uiti cu atentie la printuri, si sa te gandesti la impact.

Mi se pare o campanie orientata spre a jignii oamenii si spre a face misto. Poate ca am eu o parere prea buna despre lume in general, dar cred ca singurele persoane care vor reactiona sunt tot cele care au o urma de bun-simt. Cred ca ma asteptam la un sarcasm mai fin, sustinut, asa cum ne-ati obisnuit, si fara atacuri directe la adresa indivizilor care oricum nu raspund prin schimbarea comportamentului cand sunt confruntati.

Dar pana la momentul evolutiei la stadiul de fiinte umane ale asa ziselor "animale" de care vorbiti, traiasca rasul si buna-dispozitie, nu?

Daniel Draghici
acum 15 ani
probabil ca la chestiunea mitocanilor s-a gandit in sinea lui fiecare dintre noi ashtia cu un dram de conshtiinta civica si oareshce bun-simt.ca guerrilla/propaganda i-a dat o anume fatza, e o chestiune de caz si nu trebuie uitat ca totusi vorbim de un canal media comercial.ca ascultator de guerrilla la birou si in masina, ma declar incantat de campanie, iar ca lucrator pe maidanul adv-ului mi se pare extraordinara ideea si mai ales folosirea d-nei zaharescu ca prim-cantautor al fabulelor cu vietzuitoare mitocaneshti.


Branded


Related