[ADOR 2010] Spoturile Servus si Ytong realizate de Propaganda, premiate la ADOR

Propaganda a castigat trei premii importante la festivalul de creatie ADOR cu campaniile Servus si Ytong. Doua trofee in sectiunea TV: pentru campania Servus – „Sa bei fara sa versi vreo picatura” si pentru campania Ytong cu „Nu lasa mesterii sa devina familia ta” (Bibeloul, Camasa), care a mai castigat si trofeul Best of Category, TV. Propaganda a mai avut o nominalizare si pentru Burger – „Ascultatorul” si „Povestitorul” in aceiasi sectiune.

Sunt campanii difuzate la televizor, in calupurile de publicitate, cu rezultate in vanzari si in imagine. Sunt campanii care tin cont de contextul economic, de restrictiile pietei si ale produsului, gandite pe un brief de client, pentru a rezolva problemele cu care se confrunta brandul la momentul respectiv. Sunt campanii creative platite de client, desi in vremurile acestea multi (si clienti si agentii) au ales sa joace pe cartea safe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related