Nestea a intrat in portofoliul Wieden & Kennedy

In urma unui pitch la care au participat in faza finala Ogilvy Group, London si McCann Erickson, Germany, castigatoare de cauza pentru contul Nestea s-a dovedit a fi agentia londoneaza Wieden&Kennedy, relateaza Campaign UK.

Wieden&Kennedy va administra contul global de publicitate pentru Nestea. Anterior, brandul a dezvoltat strategii de marketing in colaborare cu diferite agentii locale. Scopul pitch-ului a fost de a numi o singura agentie care sa contruiasca o imagine unitara la nivel global.

Nestea, lansat in Marea Britanie in 2001, ofera o gama variata de produse din extracte de ceai, Green Tea, Iced Tea, Red Tea, Passion Fruit, fiind prezent in peste 40 de tari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related