Ogilvy Group Romania contesta deciziile comitetului de organizare EFFIE 2009

Decizia comitetului organizatoric al Festivalului EFFIE 2009 de a reincadra in categoria Promotii Non-FMCG toate cele patru campanii COSMOTE inscrise in categoria Telecomunicatii este contestata de Grupul Ogilvy. Motivele contestatiei sunt legate atat de specificul domeniului Telecom, cat si de istoricul acestei categorii in cadrul festivalului ce masoara eficienta in Romania.

"Consideram ca este o problema de fond, campaniile COSMOTE inscrise nefiind realizate pentru promotii. Pentru cei care cunosc si analizeaza piata de Telecom, este de notorietate faptul ca produsele oferite consumatorilor sunt formate din pachete de comunicare - credit / minute / sms-uri, etc - pe perioada determinata. Ciclul de viata al produselor in aceasta categorie este mult mai redus decat in alte categorii, piata fiind foarte dinamica. Mai mult, consumatorul achizitioneaza fie credit de comunicare, fie abonamente la pretul standard, fara reduceri de pret." declara Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related