Mihai Trandafir si Octavian Popescu vorbesc despre piata media la AdCouture

Emisiunea AdCouture din aceasta saptamana este dedicata pietei media. Invitatul rubricii "Hot Spot" este Mihai Trandafir (Managing Director, Universal McCann). El va vorbi despre investitiile din media de la acest inceput de an, despre topul mediilor care au inregistrat cele mai mari venituri in primele luni ale lui 2009, precum si despre pozitia UniversalMcCann fata de cele doua mari pool uri de media care au luat nastere recent pe piata din Romania: ARM (Agentia Romana Media) si PGM (Publicis Groupe Media).

La rubrica "Insider", invitatul lui Serban Ciusca, moderatorul emisiunii, va fi Octavian Popescu (Managing Director, Initiative Media), un veteran al domeniului. Care sunt initiativele de pe piata media din Romania pe care Octavian le sustine, precum si detalii despre recenta alianta Initiative DRAFTFCB, aflati din emisiunea AdCouture din aceasta seara, incepand cu ora 23:00.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related