Propaganda lanseaza divizia de Interactive

Propaganda si-a completat serviciile de comunicare integrata oferite clientilor cu o noua divizie: Propaganda Interactive.

Prin noua divizie, Propaganda ofera servicii de consultanta, strategie si productie interactiva, management integrat al campaniilor de comunicare interactiva, search engine marketing precum si online si mobile media marketing.

Divizia Propaganda Interactive este coordonata de Ioana Giosan. Ioana are experienta relevanta in new media buying si planning, a coordonat proiecte interactive si este profesionist calificat Google AdWords.

"Noua generatie de consumatori interactioneaza din ce in ce mai mult pe Internet, de aceea se impunea lansarea unei divizii dedicate exclusiv acestui tip de comunicare. Ne propunem sa dezvoltam concepte si campanii de marketing online originale si eficiente, prin care sa imbunatatim experienta utilizatorilor pe site-urile dezvoltate pentru clientii nostri", afirma Ioana Giosan, Interactive project manager.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related