Y&R iese in fata cu un nou calup de spoturi TV pentru Danone

Daca judecam dupa noul val de spoturi TV aparute sub semnatura lor, echipele de la Young & Rubicam si Danone au fost foarte ocupate in prima parte a acestui an. Ele au realizat impreuna opt spoturi TV, care acopera o mare parte a portofoliului de produse Danone. Cele sase branduri pentru care au fost create spoturile TV sunt: Natural, Delicios (2 spoturi), Lapte Batut, Smantana (2 spoturi), Danao, Frutissima.
"A fost, fara indoiala, o perioada foarte incarcata, dar totodata si foarte productiva. Am decis sa concepem si sa inregistram local noile spoturi deoarece, acolo unde au existat productii internationale, acestea nu erau relevante pentru obiectivele noastre de comunicare. Mai mult decat atat, Romania este "pista de lansare" pentru unele branduri. De aceea, nu existau reclame pentru acestea... Crearea si producerea in Romania a acestor reclame, impreuna cu agentia noastra de publicitate Y&R, ne-a oferit mai multa flexibilitate si mai mult control in ceea ce comunicam si in modul cum comunicam", a declarat Directorul de Marketing al Danone.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related