Itsy si Bitsy aduc primul suc Prigat pentru copii

Prigat, expertul in sucuri necarbonatate pe baza de fruct si Itsy Bitsy, primul radio pentru copii si parinti din Europa, lanseaza "Cel mai Itsy suc cu cel mai Bitsy fruct", de la Prigat. Sucul Prigat adus de Itsy Bitsy este un produs unic pentru copii, cu 100% fruct, fara conservanti, fara zahar adaugat si fara aditivi artificiali.

Noul produs pentru copii beneficiaza de traditia si experienta Prigat in producerea de sucuri necarbonatate pe baza de fructe si de valorile Itsy Bitsy, care promoveaza sanatatea si creativitatea. Sucul Itsy Bitsy de la Prigat marcheaza doua premiere: este primul suc lansat de Prigat pe piata produselor pentru copii, si este prima aventura a Itsy Bitsy pe teritoriul produselor alimentare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related