Infinit Solutions semneaza campania "Honda Trading Anniversary"

Infinit Solutions lanseaza o noua campanie integrata de comunicare, dezvoltata in intregime in Romania, pentru a aniversa 3 ani de prezenta Honda Trading pe piata locala. Dupa ce a implementat cu succes campania Honda Picasso, Infinit Solutions merge mai departe si realizeaza o campanie ce pune de aceasta data in evidenta relatia intre brand si utilizator.

Campania beneficiaza de un spot TV cu o abordare autentica, ce pleaca de la ideea aniversarii brandului Honda impreuna cu toti cei care indragesc marca binecunoscuta. Clipul va fi difuzat pe posturile TV Antena 3, Discovery, National Geographic, Money Channel, Realitatea TV si Sport.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related