Infinit Solutions semneaza campania "Honda Trading Anniversary"

Infinit Solutions lanseaza o noua campanie integrata de comunicare, dezvoltata in intregime in Romania, pentru a aniversa 3 ani de prezenta Honda Trading pe piata locala. Dupa ce a implementat cu succes campania Honda Picasso, Infinit Solutions merge mai departe si realizeaza o campanie ce pune de aceasta data in evidenta relatia intre brand si utilizator.

Campania beneficiaza de un spot TV cu o abordare autentica, ce pleaca de la ideea aniversarii brandului Honda impreuna cu toti cei care indragesc marca binecunoscuta. Clipul va fi difuzat pe posturile TV Antena 3, Discovery, National Geographic, Money Channel, Realitatea TV si Sport.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

SectiuneRelated