Infinit Solutions semneaza campania "Honda Trading Anniversary"

Infinit Solutions lanseaza o noua campanie integrata de comunicare, dezvoltata in intregime in Romania, pentru a aniversa 3 ani de prezenta Honda Trading pe piata locala. Dupa ce a implementat cu succes campania Honda Picasso, Infinit Solutions merge mai departe si realizeaza o campanie ce pune de aceasta data in evidenta relatia intre brand si utilizator.

Campania beneficiaza de un spot TV cu o abordare autentica, ce pleaca de la ideea aniversarii brandului Honda impreuna cu toti cei care indragesc marca binecunoscuta. Clipul va fi difuzat pe posturile TV Antena 3, Discovery, National Geographic, Money Channel, Realitatea TV si Sport.ro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related