Trei speakeri de talie internationala vin la "Marketing in Direct"

In data de 21 octombrie a.c., la Conferinta Internationala "Marketing in Direct", trei speakeri de talie internationala vor aborda Marketingul Direct intr-o formula consistenta si eficace: britanicii John Griffiths si Barry Larson si danezul Leif Andersen Farmer va vor dezvalui instrumentele si strategiile de comunicare directa care functioneaza cel mai bine in vremuri de criza.

In cele doua decenii de experienta, John Griffiths a uimit specialistii din lumea intreaga cu inovatiile si strategiile sale intotdeauna diferite si foarte eficiente. A inceput sa lucreze in Marketing Direct in 1990 cand s-a alaturat companiei Evans Hunt Scott in calitate de strateg in comunicare. Anterior a implementat campanii in cadrul agentiilor de publicitate FCB si J Walter Thompson si BTL - Ogilvy One, pentru clienti precum Microsoft si American Express. Din 2000 a lansat propria agentie de consultanta - "Planning Above and Beyond", al carei website a devenit in scurt timp o importanta sursa de informare pentru toti cei interesati si implicati direct in procesul de comunicare sau marketing. John Griffiths sustine constant traininguri in marketing, vanzari, comunicare, cercetare, web 2.0.

In prima parte a Conferintei "Marketing in Direct" britanicul va explica de ce uneltele de Marketing Direct, corect folosite, sunt mai eficiente decat publicitatea traditionala. John Griffiths considera ca in Romania se investeste in advertisingul clasic mai mult decat se castiga, de aceea ii acorda Marketingului Direct toate sansele pentru intensificarea trendului ascendent, pe care acesta se afla.

Si, intrucat cele mai folosite media din Marketingul Direct sunt reprezentate de Direct Mailing, Barry Larson si Leif Andersen vor explica in continuare cum pot fi optimizate campaniile astfel incat sa genereze cele mai bune rezultate.

Teoretician, practician si inovator de concepte si strategii de Marketing Direct, danezul Leif Andersen este in prezent consultant in Marketing, pentru companii precum Ulfcar International, A/S, Door System A/S, Stampen Træemballage. A introdus in programa universitatilor din Danemarca primele seminarii ce au vizat domeniul Marketingului Direct. Pregatit in SUA si Danemarca si detinator a nenumarate premii nationale si internationale, precum "Danish Royal Mail Direct Marketing" in 1990, 1996 si 1999, Leif Andersen a creat platforma de Marketing pentru opticianul Louis Nielsen, care a triplat numarul magazinelor acestuia, in numai 4 ani.

Barry Larson a efectuat stagii de pregatire in Marketing in cadrul unor universitati recunoscute pe plan mondial precum Universitatea Victoria din Canada si Universitatea Nanzan din Japonia. De asemenea, MBA-ul obtinut la universitatea din Edinburgh, l-a completat cu programul de "Strategii Media si Marketing", din cadrul Harvard Business School. Cariera sa internationala include experienta in board-ul unor companii din domenii precum retail, database management, software, consumer electronics si postal industries din America de Nord, Europa si Asia.

Alaturi de cei 3 speakeri internationali, peste 10 speakeri locali vor prezenta pe 21 Octombrie 2009, la Clubul Diplomatic Bucuresti, strategii, trenduri locale si studii de caz menite sa creasca profitabilitatea in afaceri.

Evenimentul este sustinut de AME design, Angels Promotions, Atip Design, AVON, Carte Noire si Toblerone, City College, Digital Audio Xpert, Intercontinental, Media Image Monitoring, Paralela 45, RPG Security, Vincon. Partenerii media sunt AdPlayers, Calendar Evenimente, Cariere, Centrul de Presa, Comunicatii Mobile, Hotnews, IQAds, PRwave, Rol.ro, TVR, Wall Street si 9AM.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related