Infinit Solutions semneaza campania publicitara "Domus Stil iti redefineste norocul"

Norocul iti surade acum cu cea mai recenta campanie pe care Infinit Solutions o lanseaza pentru dezvoltatorul imobiliar Domus Stil. Daca pana acum te-ai obisnuit sa nu castigi la loto, ori sa razuiesti tichete paguboase din hartie, Infinit Solutions si Domus Stil iti sparg ghinionul cu ultimele oferte de pe piata. Campania este dezvoltata in jurul programului Prima Casa si a oportunitatii de a achizitiona un apartament in proiectele dezvoltate de companie, la care se adauga bonus - o masina.

Campania beneficiaza de un spot TV si ruleaza pe canelele TV, Realitatea, Antena 1, Antena 3, incepand cu luna octombrie a acestui an. De asemenea este sustinuta puternic de o promovare intensa in mediul virtual, avand o expunere solida si in print, outdoor si radio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

SectiuneRelated