Breaking News: ADRIAN BOȚAN, Chief Creative Officer Europe - McCann Worldgroup vine la IAA Live Webinars

Breaking News: ADRIAN BOȚAN, Chief Creative Officer Europe - McCann Worldgroup vine la IAA Live Webinars

Adrian Boțan, Chief Creative Officer Europe - McCann Worldgroup și una dintre cele mai faimoase minți creative românești din lume, cu o experiență de peste 20 de ani în publicitatea românească și internațională, este următorul speaker la IAA Live Webinars, pe 25 iunie, la 14:00.

Cuvintele cheie fierbinți ale evenimentului din 25 iunie sunt: creativitate, viziune, leadership și ambiție.

În 2011, Adrian Boțan a fost în spatele campaniei ROM American, care a dus la primele două mari premii pentru o agenție română @ Festivalul de publicitate de la Cannes.

Sub mandatul lui Boțan, rețeaua a obținut multiple niveluri de creativitate în ultimii cinci ani, incluzând premiul pentru Rețeaua Europeană a anului 2019 la Cannes Lions, Premiul pentru Rețeaua Europeană a anului acordat de revista Campaign în 2018 și 2019. Tot în 2019 Adrian a fost numit EMEA Creative Person of the Year de revista Campaign UK.

În calitate de CCO pentru Europa Centrală și de Est Central și McCann Bucharest, el a revitalizat regiunea, câștigând un număr constant de premii Clio, One Show, D&AD, un dublu Grand Prix la Cannes și Titanium.

Adrian locuiește în prezent la Londra, unde, potrivit propriilor sale cuvinte, îi lipsesc provocările învigorante din Europa de Est și trecerea naturală a anotimpurilor.

Evenimentul va fi moderat de Andi Moisescu, jurnalist, producător și prezentator TV, cu o experiență în media de peste 20 de ani.

Acest webinar se adresează tuturor profesioniștilor din poziții creative, de management și strategice în industria de marketing și publicitate.

Participarea la webinarul IAA Live cu Adrian Boțan este limitată.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related