[UPDATE] Agentiile romanesti nominalizate la EMEA SABRE Awards 2019

[UPDATE] Agentiile romanesti nominalizate la EMEA SABRE Awards 2019

Pe 22 mai, la Londra, se va desfasura editia cu numarul 15 a EMEA SABRE Awards, competitia anuala organizata de The Holmes Report pentru recunoasterea campaniilor de PR cu cele mai bune rezultate la nivel de Branding, Reputation si Engagement. In acest an, pe listele scurte apar 9 10 agentii romanesti cu 18 22 de nominalizari.

Alaturi de EMEA SABRE Awards, la Londra va avea loc si a 6-a editie a IN2 Innovation Summit EMEA, in cadrul carora vor fi anuntati premiatii IN2 SABRE Awards EMEA.

 

Golin Romania au in total 5 nominalizari, cu campaniile: Lidl Romania - "Lidl's New State of Art Green Headquarters in Bucharest" la categoria Geographic/ The Balkans; Lidl Romania - "The 2 Million Department. A 24 hours Facebook Live Celebration" (alaturi de Jazz Communication), la categoria  Industry Sectors/ Consumer Services/ Retailers; pentru Lowe Group Romania (One Big Band) - "25 Years Young" (alaturi de MullenLowe), o nominalizare la categoria Industry Sectors/ Business-to-Business/ Professional Service Firms; Pizza Hut Romania - "Replate Waste" (alaturi de MullenLowe) si, respectiv, KFC Romania - "SOCIAL ME" (alaturi de McCann Romania), ambele aflate pe lista scurta a categoriei Industry Sectors/ Consumer Services/ Food Service.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


EssenceMediacom Romania

At EssenceMediacom Romania, we believe in People First, Better Results.We help people, brands and businesses unlock their growth potential. Growing brands is harder than ever. Economies are unstable. Retailers,... vezi detalii »

The GOOD Company

In good marcomm, there's no idea without implementation, no strategy without tactics, no wow without work. And that's what The Good Company is all about. Since 2014, we make good things happen around the marcomm... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related