Agentia Draftfcb si Asociatia Generatia Verde - parteneriat pentru proiecte de mediu

Agentia Draftfcb anunta inceputul unui parteneriat cu Asociatia Generatia Verde, parteneriat care are drept scop continuarea campaniei nationale "Amprenta de Carbon - Afla cat risipesti din viitorul tau".

Campania Nationala "Amprenta de Carbon - Afla cat risipesti din viitorul tau" reprezinta un pas in lupta cu Schimbarile Climatice. Asociatia Generatia Verde, dupa luni de cercetare, a implementat o aplicatie online prin intermediul careia ne putem face o imagine asupra impactului pe care il avem ca indivizi asupra planetei. Astfel, primul calculator de emisii de CO2 din Romania ne ofera ocazia sa vedem cat poluam, acesta fiind un prim pas pe care celelalte state civilizate l-au facut in lupta impotriva incalzirii globale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related